Xelion komt met nieuwe release van communicatieoplossing

Xelion is een zeer compleet en gebruikersvriendelijk telefonieproduct. Begin oktober lanceerde de partij het gloednieuwe 'Xelion 7' wat de nodige veranderingen en voordelen met zich meebrengt. Ben je Xelion-gebruiker of geinteresseerd in de mogelijkheden van Voice over IP? Lees dan zeker even verder. 

Integratie van smartphones

''Altijd en overal bereikbaar zijn zoals op kantoor.'' Met de komst van Xelion 7 wordt deze belofte zeker waargemaakt. De nieuwe release brengt een generatie gloednieuwe, stabiele apps met gegevensbescherming voor mobiel en desktop. Hiermee wordt jouw smartphone écht onderdeel van de telefooncentrale.

Eenvoudig beheer

Ook het beheer van de communicatieoplossing is een stuk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Binnen enkele muisklikken kunnen configuratieinstellingen worden aangepast naar jouw persoonlijke voorkeur. Alles om de communicatie binnen jouw organisatie perfect te stroomlijnen.

Klaar voor de toekomst

De laatste ontwikkeling, de open API, is wat ons betreft een echte pre. Een API maakt het mogelijk om met andere systemen en software te communiceren. Dit betekent dat Xelion 7 ook gekoppeld kan worden aan jouw e-mailprogramma of bijvoorbeeld CRM-systeem. De openheid van het systeem maakt Xelion 7 tot een zeer flexibele, 'future proof' maatwerkoplossing.

Meer weten?

Eén van onze experts vertelt je graag over de mogelijkheden of regelt een vrijblijvende demonstratie van Xelion 7. Neem hiervoor contact met ons op via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl.


Geplaatst op 23-10-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten