Windows 7 vervalt. Kom langs voor een upgrade!

Zoals je wellicht al eerder hebt gelezen, stopt Microsoft op 14 januari 2020 met de ondersteuning van Windows 7. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen technische ondersteuning en automatische beveiligingsupdates meer worden geleverd. Lees meer. Wanneer je momenteel gebruik maakt van een computer met Windows 7, is het belangrijk om vóór januari 2020 te upgraden naar een modern besturingssysteem. Kom langs in het Expert Center voor een passend advies.

Upgraden of niet?

Sommige pc's kunnen direct geüpgraded worden naar het moderne en snellere Windows 10. Op verouderde modellen is dit echter niet altijd mogelijk. Kom langs in het Expert Center en wij kijken direct of een upgrade mogelijk is, of dat de aanschaf van een ander device wellicht de beste oplossing is. De check is gratis en kost je slechts een paar minuten.

Windows 7 upgrade

Komt jouw computer in aanmerking voor de upgrade? Fantastisch! We maken dit graag voor je in orde. Het plaatsen van een 250GB SSD en de installatie van Windows 10 kost je slechts € 125 ex. btw. Informeer bij ons naar de meerprijs voor het overzetten van jouw data en/of het plaatsen van een grotere SSD.

Meer informatie

Het Verdel Expert Center is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur. Loop bij ons binnen om te zien wat we voor jouw Windows 7-apparaat kunnen betekenen. Even bellen kan natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken op (071) 331 01 84.


Geplaatst op 21-05-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten