Waar laat jij onbewust kansen liggen om sneller en slimmer (samen) te werken?

In deze whitepaper kijken we naar 8 gebieden waarop veel organisaties slimmer kunnen samenwerken en communiceren. Ook vertellen we je alles over de opkomst van ‘privé-apps’ op de werkvloer, en de veiligheidsrisico’s die dit met zich meebrengt.

Het gaat toch prima zo?

Werken jouw collega's optimaal samen aan presentaties of documenten? Kan hun computergebruik écht niet slimmer en efficiënter? Als je hier nooit klachten over hoort, dan zul je weinig aanleiding voelen om eraan te twijfelen. Maar vergis je niet. Veel dagelijkse taken op kantoor worden op een zeer ouderwetse manier uitgevoerd. Simpelweg omdat we niet beter weten.

Ook begint nu een jongere generatie aan zijn carrière, met hele andere wensen dan oudere werknemers. De één hecht veel waarde aan fysiek vergaderen, terwijl de ander zijn werk net zo goed afstemt via chat- of een video gesprek.

Makkelijker en veiliger

Gewoontes, en onze wens naar gemak, bepalen sterk hoe mensen werken. Voor veel taken hebben we ons nooit verdiept in een beter alternatief. Logisch. Maar de gevolgen zijn groot. Lees meer over de gevolgen, maar laat je vooral inspireren in onze whitepaper.

Open de whitepaper


Geplaatst op 12-05-2021 door Sharon Honders


Overige actualiteiten