Voor in de agenda: Verdel Inspireert op 9 mei

De wereld van ICT en media verandert razendsnel. Het gaat tegenwoordig niet meer over MB’s, CPU-kracht en of je apparaat wel of niet met de cloud kan communiceren. Slim automatiseren en maximaal werkplezier voor jouw medewerkers, dáár ligt de winst. Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens 'Verdel Inspireert' op donderdag 9 mei aanstaande laten de Verdellers zien hoe we jou anno 2019 kunnen helpen slimmer, efficiënter én veiliger te werken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze inspiratiedag praten we je bij over de laatste ICT- en mediatrends, maar belangrijker nog, we laten je zien en ervaren hoe de producten en diensten werken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en klantcases nemen we je mee in de wereld van de clouddiensten van Microsoft. Uiteraard onder het genot van een heerlijke lunch of wijnproeverij.

Het programma

12.00 - 12.30 uur: expertsessie communicatie & samenwerken
12.00 - 12.30 uur: expertsessie veiligheid
12.00 - 13.30 uur: lunch van de toekomst
13.00 - 13.30 uur: expertsessie communicatie & samenwerken (VOL)
14.00 - 14.30 uur: expertsessie veiligheid (VOL)
15.00 - 15.30 uur: expertsessie communicatie & samenwerken (VOL)
16.00 - 16.30 uur: expertsessie veiligheid
16.30 - 17.30 uur: wijnproeverij en borrel

Bekijk complete programma

Themapleinen

Tussen de expertsessies door hoef je je uiteraard niet te vervelen! In het Verdel Expert Center, de Bar en de Verdel Oase vind je diverse themapleinen met innovatieve gadgets, de nieuwste producten en mooie oplossingen die wij voor klanten hebben mogen realiseren. Loop binnen en laat je verrassen.

Inschrijven

Ben jij erbij? Fantastisch! Uiteraard ben je de hele middag welkom, maar we horen graag bij welke programma-onderdelen je in ieder geval van plan bent aan te sluiten. Dat kan heel eenvoudig door via onderstaande button het inschrijfformulier in te vullen. 
 

Schrijf je direct in

In het kort

Wat? Verdel Inspireert
Wanneer? Donderdag 9 mei van 12.00 tot 17.30 uur. Binnenlopen gedurende de dag is mogelijk.
Wat? Lunch, expertsessies, demo's, een wijnproeverij en nog veel meer.
Waar? Veenderveld 32, Roelofarendsveen
De kosten? € 0

 

N.B. tijdens Verdel Inspireert worden diverse foto- en video-opnames gemaakt ten behoeve van een aftermovie. Bij inschrijving op ons evenement ga je hier automatisch mee akkoord. Heb je bezwaar tegen foto- en video-opnames? Geef dit dan even door via het inschrijfformulier bij 'opmerkingen' of stuur een e-mail naar info@verdel.nl.


Geplaatst op 19-03-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten