Verdel werkt per 1 januari 2020 samen met DKG

Samenwerking Verdel ICT & Media en DKG Automatisering. WimJan van Velzen en Barry Verdel.

Bij Verdel ICT & Media hebben we mooi nieuws zo voor het einde van het jaar. Per 1 januari 2020 gaan we een intensieve samenwerking aan met DKG Automatisering. Een interessante ontwikkeling die een groot aantal klanten én een nieuwe collega met zich meebrengt. 

Over DKG Automatisering

DKG verzorgt al jaren naar volle tevredenheid diverse werkzaamheden voor grote en kleine bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Per 1 januari 2020 zullen alle ICT-activiteiten van het bedrijf onder onze verantwoordelijkheid vallen. Voor de klanten van DKG verandert er niet veel. Een van de vertrouwde gezichten van het bedrijf, Marco Bleeker, blijft de klanten van DKG ondersteunen. Marco wordt vanaf het nieuwe jaar wel onderdeel van het team van Verdel. Namens ons allemaal heten we hem alvast van harte welkom!

Werken vanuit je passie

Eigenaar WimJan wil zich met DKG volledig richten op zijn passie: het helpen van ondernemers. Komende jaren zal het bedrijf zich verder specialiseren in de implementatie en training van SnelStart, Compenda en andere bedrijfssoftware. Met als doel bedrijven slimmer te laten werken.

 

''ICT wordt steeds veelomvattender. In Verdel heb ik een betrouwbare partner gevonden die onze klanten op totaalgebied nóg beter kan ontzorgen. Op deze manier versterken we elkaar.'' WimJan van Velzen - eigenaar DKG Automatisering 

DNA-match

DKG en Verdel werkten al een aantal jaren samen op het gebied van SnelStart. Eigenaren WimJan en Barry hadden direct een klik. Loyaliteit, een no-nonsense mentaliteit en innovatie staan bij beiden altijd centraal. Komende jaren zullen DKG en Verdel hun marktpositie op het gebied van SnelStart samen uitbreiden.

Kennismaken?

Uiteraard heten wij alle klanten van DKG Automatisering van harte welkom! Komende weken plannen wij diverse kennismakingsgesprekken in om deze bedrijven en hun behoeftes beter te leren kennen. Heb je op voorhand vragen? Neem dan contact met ons op via (071) 331 01 84.


Geplaatst op 6-12-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten