Verdel opnieuw gecertificeerd door ICTWaarborg

Na een uitvoerig traject zijn we afgelopen week opnieuw gecertificeerd door ICTWaarborg voor de vakgroepen automatiseerder, hostingbedrijf, servicebedrijf, webontwikkelaar en webwinkel. Hier zijn we erg blij mee. Zo'n lidmaatschap biedt zowel jou als ons verschillende voordelen.

Altijd up-to-date

Door de certificering zijn de Algemene Voorwaarden van Verdel ICT & Media continu actueel en beschikbaar in het Nederlands én Engels. Daarbij hebben we toegang tot tweewekelijkse kennissessies op allerhande vlak, zodat onze kennis van sales tot marketing, van techniek tot juridisch up-to-date blijft. Vorig jaar sleepten we zelfs twee ICTWaarborg Awards in de wacht, iets waar we bijzonder trots op zijn!

We zijn je nóg beter van dienst

Wat voor jou heel fijn is om te weten, is dat de certificering alle diensten dekt die wij leveren. Wij moeten hiervoor doorlopend processen op een juiste manier beschrijven en optimaliseren. Dat houdt ons scherp en zorgt ervoor dat zaken voor jou netjes zijn geregeld mocht er ooit iets misgaan met ons bedrijf. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het niet zover komt, maar de extra zekerheid is prettig. Tot slot krijgen we van ICTWaarborg toegang tot tools, producten en expertise waardoor we jou nog beter van dienst zijn. 

Meer informatie

Heb je vragen over ICTWaarborg? Laat het ons weten via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail naar info@verdel.nl.


Geplaatst op 27-03-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten