Verdel opnieuw gecertificeerd door Hewlett Packard Enterprise

Onlangs zijn wij opnieuw gecertificeerd door Hewlett Packard Enterprise (HPE). Lees welke voordelen dit jou als klant biedt.

HPE, wat is dat eigenlijk?

Hewlett Packard Enterprise is het zusterbedrijf van Hewlett Packard (HP), dat je waarschijnlijk wel kent van haar laptops, printers en computers. HPE is vooral actief op de zakelijke markt en levert geavanceerde storingsapparatuur, servers en netwerkswitches. 

De voordelen

Door het behalen van deze certificering is onze kennis van de producten weer helemaal up-to-date, waardoor we je het beste advies over de implementatie hiervan kunnen geven. Tevens worden reparaties aan servers en switches van HPE deskundig en snel uitgevoerd en garanderen we je een scherpe prijs.

Betrouwbare apparatuur

Bij Verdel steken we veel tijd in het testen en implementeren van nieuwe software en programma’s die optimaal samenwerken met cloudoplossingen. Maar uiteraard zijn we nergens zonder een goede basis: betrouwbare hardware. Hewlett Packard Enterprise hoort wat ons betreft zéker in dit rijtje.

Meer informatie

Heb je vragen aan ons over de producten en oplossingen van HPE of HP? Neem gerust contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 21-08-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten