Veilig wachtwoorden bewaren met Keeper

81% van de datalekken wereldwijd wordt veroorzaakt door zwakke wachtwoorden of een zwak beleid rondom wachtwoordbeheer. Een digitale wachtwoordenkluis biedt hiervoor de oplossing. Bij Verdel zijn wij fan van wachtwoordenkluis Keeper, een 'zero knowledge platform'. Dit betekent dat Keeper zelf niet bij jouw wachtwoorden kan, maar wel veilig opgeslagen worden en alleen toegankelijk zijn voor de gebruikers met de juiste rechten.

Wachtwoordbeheer

Bescherm het bedrijf tegen datalekken en cyberdreigingen zonder zorgen over het onthouden van wachtwoorden. Keeper biedt verschillende tools op ondernemingsniveau voor een snelle en veilige integratie van wachtwoordbeheer. Zo is wachtwoordenkluis Keeper goed voor:

  • Creëren van sterke wachtwoorden
  • Veilig delen en opslaan van wachtwoorden, bestanden en mappen
  • Inzicht in het wachtwoordbeleid en de gevaren via dashboards, rapporten, controles en meldingen
  • Schaalbaar naar ieder bedrijfsformaat
  • Rechtenbeheer op functie voor toegang tot wachtwoorden
  • Bruikbaar op alle devices zoals laptop, tablet en telefoon

Hoe het werkt

Het Keeper hoofdaccount van het bedrijf breidt zich uit met gebruikeraccounts. Deze gebruikeraccounts worden allemaal versleuteld met een hoofdwachtwoord of bijvoorbeeld gekoppeld aan de 'single sign on'-opolossing van Azure AD. Je hoeft als gebruiker voortaan maar één wachtwoord te onthouden. Alle accounts krijgen een rol toegewezen waar bepaalde machtigingen wel of niet aan gekoppeld zijn. Deze accounts delen een gezamenlijke wachtwoordenkluis op bedrijfs- of teamniveau, maar hebben ook allen toegang tot een eigen privé-kluis. 

Meer informatie

Ben je net als ons enthousiast over deze oplossing? Wil je meer weten of heb je een andere vraag over veiligheid? Wij helpen je graag bij het beveiligen van jouw online omgeving. Neem contact met ons op via (071) 331 0184 of stuur een e-mail


Geplaatst op 29-04-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten