‘‘Stoelriemen vast, we gaan landen!’’

“Goedemiddag dames en heren, hier spreekt de gezagvoerder van deze vlucht. We naderen onze bestemming.” 

De bestemming is bekend. De veiligheidsprocedures zijn bekend. In 2020 treffen we de laatste voorbereidingen voor de landing van ons fantastische team op de plaats van bestemming. Niet dat we dan stil gaan zitten. Nee, vanuit een fundament zetten we onze reis voort.

Op reis

Misschien herinner je mijn blog van een jaartje geleden nog? Ik kondigde de reis aan die we in 2019 wilden maken. Het is ons gelukt om die reis met elkaar in te zetten. We hebben het afgelopen jaar ontzettend veel kunnen ontdekken, onze grenzen verlegd en het reisgezelschap uitgebreid met leuke collega’s. We wonnen een prestigieuze lokale ondernemersprijs en hebben kennisontwikkeling in een 'heartbeat' kunnen implementeren. Hierdoor is kennis de rode draad door ons bedrijf geworden. We hebben onze bestemming ontdekt en onze reis zal in 2020 voorgezet worden. Mét een gerichte eindbestemming.

Verdel-DNA

Onze werkwijze en Verdellers-mentaliteit maken ons DNA. Iets wat we moeten borgen. Onze klanten roemen ons erom en nieuwe collega’s sluiten zich om die reden aan bij ons groeibedrijf. Dit zullen we koesteren en extra aandacht geven, terwijl we transformeren van een technisch bedrijf met een adviestakje naar een adviesorganisatie met een technisch fundament. 

Samenwerking DKG

Eind vorig jaar hebben wij de ICT-activiteiten van DKG uit Heemskerk overgenomen. In het bijzonder hebben we netwerkbeheerder en implementatiespecialist Marco als Verdeller mogen verwelkomen, gepaard met een mooie groep loyale klanten. Eigenaar WimJan van Velzen zal zich met DKG profileren als SnelStart-specialist. Op dit gebied gaan we komend jaar intensief samenwerken.

Een overname hoort helemaal niet bij Verdel en past niet bij ons DNA. We groeien immers al 20 jaar op eigen kracht. Omdat WimJan en ik behoorlijk dezelfde manier van denken hebben, heeft DKG ook klanten om zich heen die bij ons passen. En Marco is eigenlijk al jaren Verdeller zonder dat hij dat wist. Door uitbreiding van ons team en het welkom heten van een groep mooie bedrijven uit de regio, worden we als team sterker.

#PFL2020

Dit jaar is ons jubileumjaar. We bestaan 20 jaar in 2020. En wat is dan een mooier moment om je verder klaar te stomen voor een versie 2.0? We gaan ons jubileum dit jaar zeker vieren. We hebben al een feestelijke dag gepland staan met het team en uiteraard vergeten we jou als klant niet.

Ons thema voor dit jaar is #PFL2020, wat staat voor 'Prepare For Landing 2.0 in 2020'. Dit jaar zetten we maximaal in op kennisontwikkeling, maar we moeten ook met onze eigen organisatie aan de slag. Hoewel we al jouw vragen prima kunnen beantwoorden, is een andere relatie op termijn nodig. Voorheen belde je ons als je werkplek niet functioneerde. Dat doe je nog steeds, maar inmiddels sparren we ook over efficiëntere manieren van werken, verbinden we medewerkers in jouw bedrijf met elkaar en automatiseren we processen. En dit zal steeds meer de nadruk krijgen. Hoe klein of groot jouw bedrijf ook is, we moeten elkaar begrijpen en het is aan ons om dat te garanderen.

Het nieuwe jaar tegemoet

Hoewel we onze evolutie het liefst zoveel mogelijk realiseren met training, zullen we ook nieuwe Verdellers verwelkomen om ons te helpen de organisatie klaar te stomen voor het volgende level. We denken na over onze huisvesting, over verdere verbetering van onze processen en uiteraard de borging van kwaliteit. Maar boven alles zullen we waken over wie we zijn. Een mooie groep ambitieuze Verdellers die klaar staat om jou en je collega’s zo veilig en optimaal mogelijk met elkaar te laten samenwerken. We hebben veel te doen dit jaar!

Ga je weer mee op onze reis? Check de betrouwbare piloten en vriendelijke 'cabin crew' die in 2020 weer volledig tot je beschikking staan.

Graag wil ik je tot slot een gezond en succesvol 2020 wensen.


Geplaatst op 9-01-2020 door Barry Verdel

Overige actualiteiten