Spookfactuur domeinregistratie in omloop

Heb jij een factuur ontvangen van DNS Service NL? Dit niet-bestaande bedrijf stuurt spookfacturen voor webhosting. De factuur verwijst naar een postbus en een telefoonnummer die beide niet bestaan, niet betalen dus!

Spookfactuur

Oplichters versturen een nota, een spookfactuur, voor diensten die niet zijn verricht of goederen die niet zijn geleverd. Vaak gaat het om een nota voor advertenties in gidsen en op websites. In dit geval gaat het om een factuur voor de domeinregistratie van een website. Ook worden er facturen verstuurd waar in de kleine lettertjes valt te lezen dat het om een aanbieding gaat. Hiervoor is geen betalingsverplichting.

Alles onder één dak

Naast de ontwikkeling van websites en shops kun je bij ons terecht voor de hosting en domeinnaamregistratie. Dan heb je alles onder één dak geregeld en hoef je zelf nooit met derde partijen te schakelen. Heb je de domeinregistratie en hosting van jouw website al bij ons ondergebracht? Dan kun je soortgelijke e-mails bij voorbaat verwijderen. 

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen of twijfel je over een factuur? Neem dan contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 30-04-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten