Samenwerken in Coosto: plannen en publiceren

Met de socialmediatool Coosto plannen wij al onze socialmediaberichten in. Niet alleen voor onze eigen communicatie, ook voor onze klanten! Benieuwd hoe wij in Coosto (samen)werken? Lees snel verder. 

Contentkalender, inplannen en publiceren

In een vorige blog vertelden we je alles over het maken van een contentkalender. De volgende stap is het inplannen en publiceren van de berichten. Hiervoor gebruiken wij socialmediatool Coosto

In Coosto werk je gemakkelijk vooruit. Je maakt nieuwe berichten aan, plant deze direct in voor publicatie of slaat ze op als concept. Zo kun je jouw ideeën en krabbels overzichtelijk opslaan, zonder dat je deze direct de wijde online wereld in stuurt.

Makkelijk en snel samenwerken

Jij bepaalt hoe onze samenwerking eruit ziet. Wil je zelf aan de slag met je content, maar vind je het fijn als wij meekijken, tips geven en ondersteunen? Of wil je volledig ontzorgd worden, maar wel grip houden op de berichtgeving? Dit, en alles daartussen, is mogelijk! 

De voordelen van een account in Coosto

Voor € 35 per maand maken wij een account voor jou aan in Coosto. Hierdoor krijg jij toegang tot de gehele contentplanning van jouw socialmediakanalen. Je kunt:

  • Nieuwe berichten aanmaken
  • Bestaande berichten inzien
  • Aantekeningen in de kalender zetten
  • Berichten langs onze media- en communicatieadviseurs ter goedkeuring
  • Opgemaakte berichten van onze media- en communicatieadviseurs controleren en voorzien van feedback

Zo zorgen we samen continu voor online zichtbaarheid en sluiten jouw berichten naadloos aan op jouw boodschap en communicatiedoelen. 

Meer informatie

Wil jij meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden in Coosto? Of ben je benieuwd hoe we dit voor jouw socialmediakanalen het best in kunnen richten? Onze communicatieadviseurs kijken graag mee naar jouw social-vraagstuk om er samen het beste van te maken! Neem contact met ze op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail


Geplaatst op 19-04-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten