Overzichtelijk samenwerken met Office 365

Circuleren er meerdere versies van een bestand binnen jouw organisatie? Of moet je wel eens wachten totdat je in een bestand kan werken, omdat deze door een collega in gebruik is? Dat is onhandig, onoverzichtelijk en het vertraagt je werk. Werken in de cloud biedt hier de oplossing voor. Wij vertellen je graag waarom.  

Opgeruimd staat netjes

Office 365 van Microsoft werkt volledig vanuit de cloud. Dit betekent dat niet alleen data, maar ook de applicaties (Word, Excel, Powerpoint) overal en op meerdere apparaten tegelijk beschikbaar zijn. Ook biedt het platform SharePoint een vorm van bestandsopslag welke zowel met personen binnen als buiten de organisatie gedeeld kan worden. De toegang van documenten kan uiteraard gemanaged worden op gebruikersniveau. Zo staan al jouw bestanden op een gebruiksvriendelijke manier overzichtelijk en veilig in de cloud!

De voordelen op een rijtje

  • Dankzij versiebeheer hoef je nooit meer bestanden door te mailen.
  • Alle projectinformatie is overzichtelijk te bundelen en benaderen.
  • Alle data is zowel online als offline beschikbaar.
  • Documenten kunnen gedeeld worden met personen van zowel binnen, als buiten de organisatie.
  • Overal samenwerken door gelijktijdig bewerken van documenten.
  • Een gebruiker kan de licentie op een vijftal apparaten gebruiken (laptop, tablet en smartphone).
  • Het aantal licenties is maandelijks aan te passen op het formaat van de organisatie.

Advies waar je blij van wordt

Wil jij ook overal vanuit een overzichtelijke online omgeving bij je bestanden kunnen? Wij ondersteunen jouw onderneming graag bij de overstap naar Microsoft cloud. Naast meedenken over de meest praktische inrichting, verzorgen wij ook trainingen om je van alle handvatten te voorzien. Zo kan je samen met jouw medewerkers zo snel, prettig en efficiënt mogelijk werken. Neem voor meer informatie contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 11-03-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten