Ook dit jaar zijn we weer officieel VMware Professional Partner

Onlangs hebben wij onze certificering van het VMware Professional Partner Programma opnieuw behaald. Dit betekent dat wij door VMware geautoriseerd zijn om consultancy, implementatie en beheerdiensten rondom de VMware-oplossingen te bieden. Welke voordelen dit jou als klant biedt, vertellen we je hieronder.

Wat is VMware?

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten aan de man brengt die virtualisatie mogelijk maken. Lang verhaal kort: wanneer je een server bij ons aanschaft met de producten van VMware, kunnen wij eenvoudig optimalisaties doorvoeren. Met VMware creëren we high availability-omgevingen die downtime tot een minimum beperken.

De voordelen

Downtime zorgt er vaak voor dat (een groot deel van) je bedrijfsprocessen tot stilstand komen. Door dit te voorkomen, bespaar je in feite geld. Daarnaast zorgen de producten van VMware ervoor dat het risico op dataverlies wordt verkleind. 

Meer informatie

Dankzij onze certificering is jouw op VMware-gebaseerde serveromgeving bij ons in goede handen. Meer weten of interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 4-02-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten