Maak jij al gebruik van alle mogelijkheden binnen Xelion 8?

Xelion is een compleet en gebruikersvriendelijk telefonieproduct. En wij zijn al jaren fan! In augustus upgradet Xelion haar systeem naar een nieuwe versie: Xelion 8.1. Wij vertellen je meer over deze versie en wat je hier allemaal mee kan. 

Upgrade naar Xelion 8.1 

In ons webinar vertelden collega's Erik Stolker en Lex Hoogenboom je alles over Xelion 8. Inmiddels heeft Xelion de upgrade naar de nieuwste versie van het telefoniesysteem uitgebracht: Xelion 8.1. Het is sinds donderdag 4 augustus mogelijk om van de nieuwe features gebruik te maken. Wij brengen je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen zodat jij zo efficiënt mogelijk met deze features aan de slag kunt.

Nieuwe ontwikkelingen en features

Xelion heeft een aantal verbeteringen en uitbreidingen voor haar gebruikers ontwikkeld. We sommen een deel van de vernieuwingen voor jullie op:

  1. Sleep, verplaats en sorteer jouw favorieten in je contacten makkelijker dan ooit!
  2. Eenvoudig beheer van wisselgesprekken: je regelt het gemakkelijk met het omzetten van een schuifje.
  3. Eerst kon je alleen zien voor wie het gesprek bedoelt is voordat je de oproep opneemt. Nu blijft deze informatie ook nadat je hebt opgenomen in beeld staan.
  4. Ben je in gesprek via Microsoft Teams? Dan wil je niet gestoord worden met een Xelion-oproep. Versie 8.1 maakt het mogelijk om de oproep automatisch door te zetten naar voicemail of naar een collega wanneer jij in gesprek bent in Microsoft Teams.
  5. Meeluisteren met een gesprek is nu ook mogelijk met de vernieuwde Windows-app.
  6. Maak je geen gebruik van Teams, maar wil je wel veilig kunnen videobellen? De Xelion videoconferencing is in versie 8.1 nog verder uitgebreid. 
  7. De verbeterderde API maakt het nog eenvoudiger om je eigen bedrijfspakket (CRM-/ERP-software) aan Xelion te koppelen.

Overal bereikbaar met de mobiele app

De Xelion 8 Softphone is aanzienlijk verbeterd en een stuk makkelijker in gebruik. Maar hoe gebruik je deze app en wat kun je nou met deze mobiele variant?

Alle mogelijkheden

Naast inkomende en uitgaande oproepen, biedt de mobiele app nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je je eigen contacten synchroniseren en mensen doorverbinden. Naast bellen kun je ook chatten, sms'en, videobellen én bijlagen te versturen in de chat. Het is mogelijk om foto's, video's, documenten en ingesproken tekst mee te sturen. De mobiele app beschikt ook over een agenda waarin je zelf afspraken kunt toevoegen, bewerken of verwijderen.

Efficiënte telefonie

De Xelion 8 Softphone is helemaal naar eigen wens in te richten doordat de vensters versleepbaar zijn. Deze mobiele app biedt een goede koppeling met Microsoft Teams en Microsoft Azure, wacht daarom niet en richt de telefonie van jouw bedrijf efficiënt in!

Met een frisse wind door jouw instellingen

Is jouw Xelion-omgeving jaren geleden ingericht? Dan kan het zomaar eens een goed idee zijn om samen met ons door de mogelijkheden heen te lopen. Misschien maak je nog geen gebruik van sommige handige features of kunnen we samen het gebruikersgemak verbeteren. Neem contact op met Lex Hoogenboom of Erik Stolker voor meer informatie over de mogelijkheden van Xelion via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 26-07-2022 door Famke Wesselman


Overige actualiteiten