Een toekomst vol kansen en uitdagingen, transformeer jij met ons mee?

Terwijl corona het maatschappelijke leven voor een groot deel in pauze stand heeft gezet, is de digitale transformatie in het bedrijfsleven in een enorme stroomversnelling geraakt. We bevinden ons midden in de vierde industriële revolutie. En we doen allemaal ons best om de veranderingen bij te lopen. Dit doen we door kennisontwikkeling, trainingen geven en samenwerken. En als je daar de komende jaren op voort wilt bouwen, waar kun je dat dan beter doen dan in een school?

Terug naar school

Ergens volgend jaar hopen wij te verhuizen naar de Veense Campus. Deze werkomgeving wordt op ons initiatief ontwikkelt en zal voor onze Verdellers een waanzinnig fijne en inspirerende werkomgeving zijn. Er zal ruimte zijn om keihard voor onze klanten te werken, maar ook volop ruimte voor overleg- en brainstormsessies. Naast werken is er ook een plek voor ontspanning en een biertje. Om werk en privé maximaal in balans brengen zal de werkomgeving zó ingericht zijn dat het voelt als clubhuis. Onze Verdellers kunnen thuiswerken óf op kantoor. Wel gaat de voorkeur uit naar veel werken op kantoor, omdat we elkaar nodig hebben om elkaar te inspireren. Dat hoeft dan absoluut niet tussen half 9 en 5. Maar eigenlijk is dat nooit zo geweest. 

De vierde (industriële) revolutie 

Maar waarom is juist kennisontwikkeling, trainen en samenwerken nu zo belangrijk? Ik neem je graag even mee door de verschillende revoluties.  

In de 18e eeuw was het stoom dat de wereld op haar kop zette. In de 19e eeuw was dat elektriciteit en in de 20e eeuw was het de komst van de computer. De vierde industriële revolutie gaat over verbinding. IoT verbindt onze apparatuur, maar ook als mensen zijn we steeds meer en makkelijker met elkaar digitaal verbonden. Deze digitale revolutie heeft niet alleen invloed op jouw bedrijf, maar verandert ook onze rol als jouw ICT-partner.

Digitale transformatie  

De vierde revolutie brengt veel veranderingen met zich mee. Op gebied van hardware, software, gegevens en slimme systemen die apparaten intelligent voor ons laten werken (AI). Het wordt allemaal al op grote schaal toegepast. Doordat oplossingen schaalbaar en betaalbaar worden én omdat er steeds meer noodzaak ontstaat om toepassingen ook in te zetten, zie je in gigantisch snel tempo bedrijven al deze nieuwe diensten gebruiken. 

En al die nieuwe technologieën zorgen ervoor dat medewerkers in hun werk vele veranderingen voor de kiezen krijgen. Tegelijkertijd geven deze ontwikkelingen ook nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuiswerken, flexibel werken en zelfs minder werken. Het is dus belangrijk om niet alleen de technologie te volgen, maar ook je bedrijfsvoering en vorm van leiderschap aan te passen. Jij en jouw collega’s moeten zich bewust zijn dat al deze nieuwe mogelijkheden ons vragen om continue te leren. Dat is leuk, heel leuk!  

Onze rol 

Ons team bestaat inmiddels uit 52 enthousiaste en leergierige Verdellers die, ieder uit zijn eigen expertise, jou graag helpt om deze digitale transformatie te omarmen. Bijna al onze klanten worden in meer- of mindere mate eigenlijk zelf een klein beetje een tech-bedrijf. Met welke apparaten kunnen mijn medewerkers het best met elkaar samenwerken, hoe kan ik online in contact zijn met mijn klanten, hoe houd ik mijn team onderling digitaal verbonden, op welke manier kan ik mijn proces verder automatiseren, wat betekent AI voor mijn branche? 

Wij zetten al enkele jaren maximaal in op kennisontwikkeling en kennis delen. Wij willen niet jouw ICT leverancier zijn, maar écht jouw digitaliseringspartner waarmee je jouw business continu verbetert. Wij adviseren, implementeren, inspireren, controleren en ondersteunen. Natuurlijk gaat het nog steeds vaak over techniek, maar communicatie én een goed bedrijfskundig inzicht om jouw proces écht te doorgronden is voor ons inmiddels zéker zo belangrijk. 

De Veense Campus

Op de Veense Campus zitten wij straks helemaal op onze plek. Terug naar school, kennis ontwikkelen én delen.  

Heel graag nodigen we jou dan ook vaker uit bij ons op school. Voor inspiratie, training of misschien wel om eens bij ons te werken als jij met jouw digitaliseringsvraagstukken bezig bent. Ik word ontzettend enthousiast van alle ontwikkelingen die in deze digitale revolutie op ons pad komen. Volop kansen en uitdagingen. En wij dagen je graag uit om samen intensief aan de slag te gaan met jouw digitale uitdagingen. Transformeer je gezellig met ons mee? 

Barry


Geplaatst op 7-04-2021 door Barry Verdel


Overige actualiteiten