Een maatwerkoplossing? Geen vraag is ons te gek.

Heb je een specifieke wens die met bestaande software niet kan worden gerealiseerd? Of wil je bestaande bedrijfsprocessen automatiseren? Wij maken voor jou software op maat met behulp van het Microsoft .NET Framework. Dirk, onze .NET-programmeur, vertelt je alles over de mogelijkheden.

Wat is het?

.NET is hét ontwikkelplatform van Microsoft. Hiermee kunnen onze programmeurs meerdere talen, editors en bibliotheken gebruiken om allerlei soorten applicaties te bouwen voor web, mobiel en desktop. Denk bijvoorbeeld aan een platformonafhankelijke app, een op maat ingericht administratiepakket welke overal en altijd te bereiken is, of een slimme koppeling met bestaande software.

Van warehousemanagement...

Een goede op maat gemaakte applicatie bespaart op termijn kosten en sluit naadloos aan op jouw bedrijfsproces. Zo was onze klant Kubox, dé aanbieder van opslagruimte door heel Nederland, op zoek naar een softwarepakket voor zowel het aanmaken van routes als het uitvoeren van magazijnbeheer. Dirk vertelt: ''Wij ontwikkelden een gebruikersvriendelijke webapplicatie gekoppeld aan de website van Kubox, zodat reserveringen direct op de juiste plek terechtkomen, reistijden automatisch worden berekend, de klant vooraf een SMS-notificatie ontvangt en op de tablet van de chauffeur tekent voor ontvangst.''

Tot administratie

Voor een andere klant die de kwaliteit in de tuinbouw bewaakt en bevordert, ontwikkelden we een programma waarmee collega's onderweg eenvoudig hun administratie en facturatie kunnen bijhouden. ''De keurmeesters van dit bedrijf zijn dagelijks op pad om onderzoek te doen naar onder andere de grondkwaliteit van percelen. In deze branche moeten de vele wetten en regels streng worden nageleefd, een goede, overzichtelijk administratie is dus van groot belang.'' Aldus Dirk.

Het Verdel-ontwikkelteam

Windows-tools, webapplicaties maar ook databases zijn echt Dirk zijn ding. De prille liefde voor .NET begon tijdens zijn eerste stage en is in 17 jaar uitgegroeid tot een uitdaging waar hij dagelijks met veel enthousiasme mee aan de slag gaat. ''Samen met collega's Riko en Mart vormen we het ontwikkelteam van Verdel. Hierdoor hebben we veel kennis en capaciteit in huis om onder andere grote .NET-projecten op te pakken.''

Meer informatie

Heb je een digitale uitdaging voor Dirk, Riko en Mart? We doen je graag een voorstel dat aansluit op jouw bedrijfsbehoeftes. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 15-05-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten