Deze zomer het terras op? We gaan graag met je mee!

Werken tijdens de zomermaanden is vaak nét even wat relaxter. Opdrachtgevers zijn verminderd bereikbaar of een paar weken gesloten, waardoor je zelf ook iets makkelijker vrij neemt. Een korte vakantie of dag werken buiten de deur zorgt direct voor frisse energie en nieuwe ideeën. Ga je deze zomer (iets vaker) het terras op? We gaan graag een keer met je mee en nemen direct even jouw website onder de loep. Handig toch?

Zomercheck

Heb je al enige tijd plannen om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren? Kunnen de teksten wel een update gebruiken? Of is de techniek hopeloos verouderd? Maak een terrasafspraak met een van de experts van ons mediateam. Onder het genot van een (ijs)koffie kijken we op welke punten jouw website verbeterd kan worden zodat een potentiële klant ook daadwerkelijk contact met je op neemt. Zie het als een zomercheck voor je website. Zo kunnen jullie er beiden weer uitgerust tegenaan.

Wij helpen je met:

  • De vindbaarheid van je website (SEO). 
  • Het opfrissen van de webteksten.
  • Het creëren van pakkende content zoals tekst, beeld en video.
  • Een update van jouw logo of complete huisstijl.

Terrasafspraak maken?

Wil je deze zomer ook twee vliegen in één klap slaan? Duik het terras op met ons mediateam! Bel voor een afspraak (071) 744 0054.


Geplaatst op 2-07-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten