Denk jij voldoende na over databeveiliging?

Data is immers jouw meest waardevolle bedrijfsbezit! Op 25 januari aanstaande organiseren wij samen met RWV Advocaten een inspirerende expertsessie. Laat je bijpraten over de nieuwe privacyverordening waar je per 25 mei 2018 aan moet voldoen en krijg praktische tips over hoe je hier invulling aan geeft. 

Nieuwe wetgeving

Thijs de Jong van RWV Advocaten legt je in een halfuurtje uit hoe je je kunt voorbereiden op de zogenoemde Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zonder ingewikkelde juridische termen, maar in begrijpelijke taal. Hij vertelt je wat onder de noemer ‘persoonsgegevens’ valt, hoelang je deze dient te bewaren, wanneer er sprake is van verwerking en welke verplichtingen je als ondernemer hebt. 

Opslag en beveiliging

Veilige opslag van data wordt steeds belangrijker. Martijn Salet en Barry Verdel van Verdel geven je onmisbare tips, zoals het instellen van schermbeveiliging en een wachtwoordenpolicy. En over zaken waar je misschien niet eerder aan dacht, zoals: het maken van een verwerkersovereenkomst voor gegevens en een betrouwbare back-up.

Programma

15.30 uur - ontvangst en inloop met koffie en thee in de Verdel Bar
15.45 uur - kort welkomstwoord door Barry Verdel en indeling groepen
16.00 uur - start sessies
17.00 uur - borrel

Meld je aan

Na afloop van deze gratis sessie weet je hoe je je kunt voorbereiden op de nieuwe privacywet, ben je je bewust van de eventuele risico's én heb je diverse tips en trucs om jouw data beter te beschermen. Ook krijg je een handige checklist waarmee je zelf aan de slag kunt. Geef je snel op voor de expertsessie databeveiliging onder vermelding van jouw naam en bedrijfsnaam. Dan zie we je graag op 25 januari op Veenderveld 32 in Roelofarendsveen.

Aanmelden


Geplaatst op 19-12-2017 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten