Actie: probeer Ruckus Cloud Wifi nu 60 dagen gratis uit

De vraag naar wifi blijft groeien. Dit betekent dat er een toename is in het aantal gebruikers, meer soorten apparaten verbonden zijn met het draadloze netwerk én er meer vraag is naar bandbreedte voor alle applicaties. Een uitbreiding van het wifi-netwerk is dan vaak noodzakelijk. Helaas verhoogt dit dikwijls de druk op het beheer van het netwerk. Ruckus Cloud Wifi biedt de oplossing en is nu gratis uit te proberen.

Eenvoudig beheer

Met het managementplatform van Ruckus Cloud Wifi wordt het beheren van jouw wifinetwerk een fluitje van een cent. Met behulp van de webinterface of mobiele applicatie kun je eenvoudig alle netwerken, access points en gebruikers monitoren. Zelfs wanneer je beperkt kennis hebt van ICT is het platform eenvoudig te gebruiken. Daarnaast kijken wij vanaf de zijlijn met je mee en je kun je ons altijd bellen voor vragen of support. Meer over de voordelen van Ruckus Cloud Wifi.

Vraag jouw gratis trial aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van het platform? Als officieel Ruckus Cloud Specialist mogen we je een mooie aanbieding doen. Probeer nu 60 dagen gratis een Ruckus access point met Ruckus Cloud Wifi, de mobiele beheerapp en onbeperkt support. Meld je direct aan voor een gratis trial en neem bij vragen contact met ons op via (071) 331 01 84.


Geplaatst op 20-11-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten