Aanleg van glasvezel in het buitengebied

Wellicht is het je al ter ore gekomen, maar goed internet in de buitengebieden van de gemeentes Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost is hard nodig. Glasvezel is goed voor het ondernemersklimaat, de werkgelegenheid en de infrastructuur en zorgt dat je bent voorbereid op alle toekomstige digitale ontwikkelingen. Daarom is er op 8 januari jongstleden een campagne gestart die aandacht vraagt voor de aanleg van glasvezel in de buitengebieden.

GlasDraad Groene Hart

De initiatiefnemer van deze campagne is GlasDraad Groene Hart, opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied toegang te geven tot het supersnelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk. Gesteund door professionele partijen maken zij zich hard voor aanleg van glasvezel in de zogenaamde witte gebieden. Hier zijn de internetsnelheden voor privé en zakelijk gebruik via ADSL of schotelontvangst zeer beperkt en lastig te verbeteren. 

Meld je aan vóór 9 april

Voordat de aanleg van glasvezel van start kan gaan, is het van belang dat minimaal 50% van de huishoudens en bedrijven zich voor 9 april 2018 aanmeldt. Verdel ICT & Media is partner van CBizz, een van de betrokken providers. CBizz is gespecialiseerd in het aanleggen van snel, zakelijk internet en heeft inmiddels al meer dan 100 bedrijventerreinen voorzien van glasvezel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze experts via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl en wij regelen jouw aanmelding.


Geplaatst op 6-02-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten